כתיבה, עריכה וניהול תוכן

משלב הרעיון דרך הכתיבה ועד לדיוקים האחרונים או העריכה, אני מסייעת לבעלות ובעלי עסקים, ארגונים, עמותות וחברות להביא לכדי ביטוי את המהות מאחורי העסק, לתת ערך וליצוק תוכן בכל המקומות שבהם מילים מספרות את הסיפור.

לוקחת איתי את הניסיון של למעלה מ-20 שנה (ואני רק בת 43) בכתיבה, עריכה וניהול מערכי תוכן מורכבים, ממדורים ומגזינים דרך מכלול רחב של פלטפורמות תוכן, מבלוגים ועד לאתרי מידע גדולים. 

מצרפת אל הניסיון את החשיבה האסטרטגית, היצירתיות שהיא ערך משמעותי עבורי, הכתיבה שהיא כלי הביטוי הטבעי שלי והסקרנות שתמיד מניעה אותי ומביאה את הכל לכדי ביטוי בכל פרויקט תוכן. 

ומה זה אומר פרויקט תוכן?

*אפיון, כתיבה ועריכה של תוכן לאתר חדש לעסק/לחברה/לעמותה

*כתיבה ועריכה של כתבות מגזינים לצד ניהול ופיתוח תוכן למגזיני חברה. 

* כתיבה, עריכה וניהול בלוגים מקצועיים. 

*כתיבה ועריכה של תוכן לעסקים, המבוסס על מתן ערך וידע מקצועי, כולל תחקיר, ראיונות וכל מה שצריך כדי שהתוכן יהיה אותנטי וייחודי. 

* כל פרויקט מעניין אחר שמחבר בין סיפור, ידע וכתיבה. 

שגרת כתיבה

עם מי אני עובדת?

עסקים קטנים, בינוניים וגדולים, משרדי פרסום, בנייה וקידום אתרים, פורטלי תוכן ומידע המבוססים מאמרי ידע, צוותי שיווק ופרסום בחברות המנהלות נכסים דיגיטליים כמו אתרי תוכן, מגזיני חברה וכדומה, עמותות, ארגונים ועסקים חברתיים וכל מי שמבין את החשיבות של המילה הכתובה כבסיס להתפתחות המקצועית והאישית. 

לקוחותיי הרבים סיפקו לי במהלך השנים הזדמנות לכתוב, לערוך ולנהל תוכן באתרים, בבלוגים ובמיזמים מדהימים אחרים העוסקים בתחומים רבים ומגוונים – אשמח לשלוח דוגמאות המתכתבות עם תחום העיסוק או קונספט הפרויקט שעומד על הפרק. 


איך אנחנו עובדות?

לכל פרויקט תוכן אני מתייחסת בהתאמה אישית ובונה את תהליכי העבודה שלי על סמך התוכן הדרוש. 

אני מסייעת גם ביצירת הבסיס לכתיבה – יצירת תוכנית אסטרטגיית תוכן, ראיונות, תשאול, מחקר, גיבוש רעיונות וכדומה. 

תהליך הכתיבה נעשה תוך סיכום מוקדם של הדדליין, הקף הפרויקט והתכנים, מילות מפתח וקונספט סגנוני. 

בהמשך אני מעבירה את התכנים לקריאה וסקירה ונערכת למספר סבבי עריכה, על פי הצורך.

כך, עד שהתוכן הוא בול פגיעה. 

עוד כמה דברים שחשוב לדעת

  1. אנחנו מתחילות כל תהליך בשיחת הכרות מקיפה בה אלמד עליך ועל העשייה שלך.
  2. לאחר שיחת ההכרות אנחנו יוצרות תוכנית עבודה מפורטת כדי שתדעי בדיוק כמה שעות אנחנו צריכות – אנחנו יכולות לקבוע מראש את תאריכי הפגישות. 
  3. בתהליך אנחנו מתייחסות גם למילות המפתח הדרושות לקידום עמודי האתר ועובדות בצמוד לבונה האתרים ולכל איש מקצוע אחר שמלווה אותך. 
  4. אני איתך עד שהתוכן מוכן ומדויק. 
  5. כל הפגישות שיידרשו לנו, במידה ויידרשו, הן אינטרנטיות ומתקיימות באמצעות תוכנת ZOOM. 
  6. המחיר מחושב לפי אפיון הפרויקט והקף התכנים – ולכן תתקבל הצעת מחיר אישית. 

מלאי כאן את הפרטים ואחזור אליך לקביעת שיחת הכרות

תפריט נגישות

Loading...